divendres, 24 d’octubre del 2008

3000 entrades i 5 anys

Aquesta és l'entrada número 3000 d'aquest bloc. Almenys és aquest el recompte que fa Blogger. Ara fa pocs dies, el dia 14 d'octubre, aquest bloc complia 5 anys. L'any 2003, després d'una intensa etapa d'opinió als diaris sobre el transvasament de l'Ebre, del manteniment de la llista ebrencs i del web d'ebrencs.com, el meu primer bloc, de l'any 2001, decidia obrir un bloc, per continuar escrivint sobre allò que tenia ganes, sense haver de recórrer -únicament- a cartes al director.
Són, per tant, ja un grapat d'anys i un grapat d'entrades, moltes de les quals de text, combinades amb algunes d'àudio i de video. M'agradaria que el bloc tingués més participació però, això en part depèn de mi i en part no. Em complauria saber que algun interès té allò que hi penjo -evidentment que tot no-. 
Espero que aquestes 3000 siguin una petita part de les entrades que encara li queden a la vida d'aquest espai. Gràcies per llegir-me.

Creative Commons License

3 comentaris:

Sandra ha dit...

Guau! Enhorabona i felicitats! Que en puguis publicar 3.000 més i que tots et puguem seguir llegint!

Unknown ha dit...

Gràcies. Espero que sí, que encara en quedin alguns milers per publicar. I gràcies per fer-nos arribar les alegries i les penes dels animals a través del teu bloc.

Anònim ha dit...

FELICITATS! 3000? déu n'hi do! me sembla que ni amb 5 ni amb 10 anys hi podré arribar mai jo! :D