dijous, 23 d’octubre del 2008

L'Entesa preguntarà per l'autovia

Llegeixo a Yahoo! Noticias que el senador Pere Muñoz preguntarà al Senat, en representació de l'Entesa Catalana de Progrés, per les obres de l'autovia A-7. Aquí baix sembla que tot va a un altre ritme. Ja ho diem que aquí no patim l'atrafegament de les capitals, que podem moure'ns amb més calma per les nostres poblacions. Però, potser no cal que això es traslladi a les infraestructures.

Uns cops perquè la voluntat política no existeix, altres perquè les decisions generen polèmiques, sigui com sigui sempre quedem aturats o anem darrera de la resta. No voldria però, que això s'entengués com una crítica a una "cultura del No" que alguns atribueixen al territori, perquè si els projectes generen rebuig cal estudiar si és fonamentat o no. De vegades acabes pensant que els projectes es presenten com es presenten, sabent que seran contestats per la població. Però, si aquesta confrontació s'amplia amb un bon nombre de projectes, algun acabarà entrant dins del sac.

Sigui com sigui, no pot ser que el Camp de Tarragona estigui hipercomunicat amb carreteres i autovies i aquí estiguem com estem. Anem perdent serveis de tren, les carreteres que tenim són insuficients, i veiem que no gaire lluny les coses són totalment diferents. M'alegro per ells però, cal un equilibri en projectes d'infraestructures de comunicacions per al territori.

Creative Commons License

1 comentari:

Anònim ha dit...

i els representants del PSOE, enteses i altres de les nostres terres no els hi diueu als seus que aquí fa falta l'autovia?

crec que als pressupostos del 2.009 hi ha 30.000 euros per a l'autovia (menos que per a les escales de la catedral de tortosa). UNS MISERIOSOS 30.000 EUROS QUE NO SERVIXEN NI PER A COMPRAR LA PINTURA DE LA CARRETERA!!!!! suposo que Lizarraga farà algo, o no? per a que tenim a aquesta dóna a Madrid?

Jordi A.