dilluns, 6 d’octubre del 2008

Rescat d'hipoteques

Aquests dies que està tan de moda que els governs rescatin entitats financeres, més d'un es pot preguntar per què no li rescaten la hipoteca, no? Té gràcia la cosa, que mentres s'ajuda els que fan que l'economia vagi com va, la gent que té hipoteques, crèdits i altres despeses amb les entitats, hagi de continuar pagant religiosament. Incongruències de la vida, del sistema.

Creative Commons License

3 comentaris:

Gustau Moreno ha dit...

Això mateix. Condonament de les hipoteques ja!

Cucafera ha dit...

home no es que n'entengue massa de tot això, però si la crisi be precisament per l'otorgament d'hipoteques o crèdits als que no podien fer front, nomes faltaria perdona'l-si les devolucions, a mes a mes no deixa de ser un greuge comparatiu cap aquells que, amb gran esforç les tornen.

Unknown ha dit...

Ironia, era ironia. La crisi ve de les hipoteques amb alt risc d'impagament que s'han donat als EUA, o a través de fons dels EUA. Aquesta crisi afecta tothom, fins i tot les persones que paguem la hipoteca i que paguem la resta d'impostos i despeses quotidianes. Em sembla injust que mentres nosaltres fem mans i mànigues per arribar a finals de mes, s'estigui ajudant aquells que per especular han assumit riscos elevats donant crèdits sense garanties.