dijous, 16 d’octubre del 2008

Recomanacions musicals: Kansas

Iguale que George McCrae, una cançó fa que recomani el grup Kansas, la cançó Dust In The Wind. De la meva època de DJ recordo moltes d'aquestes cançons versionades amb màquina, algunes amb molt d'encert, com aquesta.



Creative Commons License

3 comentaris:

Brian ha dit...

He clikejat al link amb por al cos, pensant que podria ser la versio maquina que anomenes. Per sort, no ha sigut aixi, i he pogut disfrutar de la canço :)
No em nego a les versions "modernes" d'algunes cançóns, encara no soc iaio !! - de fet n'hi ha que guanyen algo -pero hi hauria de haver una llei de proteccio de patrimoni musical que prohibeixes tocar una obra magestral com aquesta ;)

Unknown ha dit...

Doncs a mi, si la versió està ben feta no em sembla malament. Això no deixa de ser una obra intel·lectual i tothom té dret de fer versions, i tothom té dret que li agradin o no. De fet, si ens posem a dir què es pot i què no es pot interpretar, haurien algunes cançons originals que millor es quedessin perquè l'autor les toqués en la intimitat, no trobes?

Brian ha dit...

Ja he dit a la primera entrada que a mi també algunes em semblen bé, i, fins i tot, millors que les originals - soc molt fan d'algunes versions de cançons classiques ... la "prohibició", dit en to d'humor, era pq el Dust in the Wind es immillorable - per mi, clar.