dilluns, 24 de novembre del 2008

Nova bretolada a l'estàtua del bou

Si bé podem estar a favor o en contra dels bous, a favor o en contra de qui governa Amposta, crec que hi ha coses que no es poden acceptar. Fa un temps la rotonda on hi ha l'escultura del bou i del retallador, a l'Avinguda Aragonesa d'Amposta, apareixia amb el bou empastifat de pintura blanca, si no recordo malament. Ahir el bou apareixia amb un costat pintat amb el text "Fora bous" i a l'altre "Ciu cacics".

No sé ben bé què espera algú que fa això aconseguir, perquè aquesta bretolada l'acabem pagant entre tots i no desperta precisament simpaties per part de la resta de ciutadania.

Creative Commons License

3 comentaris:

Jordi Roig i Valldepérez ha dit...

El que no desperta simpaties per part de la ciutadania és la estàtua. Llarga vida als grafits !!!

Sandra ha dit...

Los bous també els paguem entre tots (no solament els que es fan a nivell municipal) i si féssim una enquesta ben feta em sembla que tampoc desperten moltes simpaties en la majoria de la població.

Unknown ha dit...

I tant, els bous els paquem entre tots, i malauradament a Amposta és un tema intocable. Però, el meu escrit se centra en el vandalisme, sigui de l'estil que sigui. Perquè al final les accions vandàliques les acabem pagant amb els nostres diners i no acaben servint per gaire cosa.