divendres, 13 de març del 2009

Semàfors tortosins

La zona del carrer Cristòfol Despuig de Tortosa té els semàfors en intermitència àmbar des de fa temps. Sembla que, com va passar a Amposta, l'Ajuntament pensa que el trànsit és més fluïd així. M'haurien de permetre el dubte que això sigui així en hores punta, doncs acaben beneficiant-se els carrers amb prioritat de pas. Encara així, l'Ajuntament s'hauria de plantejar deixar els semàfors sense funcionar, perquè els carrers on es troben ja tenen senyals de cediu el pas, i tenir-los funcionant amb intermitència és una despesa inútil.

A l'av. Generalitat hi ha uns semàfors de leds, nous de trinca, al pas de vianants que hi ha al costat del pont de la Renfe. Almenys en sentit l'Aldea el semàfor es comporta de forma una mica estranya. No es posa mai vermell. En comptes d'això es posa en àmbar, com si anés a canviar a vermell però, sense fer-ho mai. Avui he vist que quan fa el pas a verd es queda -almenys un moment- amb el verd i l'àmbar encesos.

Serà que és una nova normativa sobre els senyals dels semàfors?

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Manel, una correcció de tipus gramatical: és transit, no tràfic.
El tràfic és de drogues, d'armes, etc.
Als països llatins tampoc usen la paraula "tráfico" i, evidentment, si transito (de mercaderies, de persones, etc.)
En canvi a la parla castellana é correcta.

Unknown ha dit...

Joan, ho he corregit. Gràcies per avisar. Justament pensava de no "cagar-la" i se m'ha passat. M'ha traït l'inconscient.