dimarts, 3 de juny del 2008

Cal felicitar el govern?

Segons l'Avui el PSC de Tortosa demanarà al ple que es feliciti el govern català i l'espanyol per la coherència en la derogació de la interconnexió. No m'estranya que això ho faci un partit que é el mateix que forma part del govern català i que governa Espanya. La notícia és que ho demanés CiU o el PP. És com tot el reguitzell d'articulistes amb color polític que escriuen a favor de la gestió del govern, com si fossin veus imparcials.

D'altra banda, felicitar el govern no és precisament una cosa que cregui que es mereixin. Estaques vora el Segre, petició de transvasament del Segre, aigua en vaixells, aigua en tren i, finalment, plantejament de la solució que em temo que ja es contemplava inicialment, la interconnexió. I si no hagués plogut, avant que hagués tirat. I espera't, que encara no sabem què passarà, perquè la voluntat de fer una altra interconnexió sembla que hi és, i a més l'esperonen des de partits i mitjans. A més, les paraules de la ministra Espinosa d'arribar en un gran acord sobre l'aigua, fan que s'obri un episodi d'estar alerta per veure cap on van les coses.

Felicitar? Que felicitin la societat per haver sortit al carrer, un altre cop, sense estar condicionada per qui governa.


Creative Commons License


Banner no als transvasaments

1 comentari:

Brian ha dit...

Quina burla!!
Només fa 15 dies que de tots els partits del govern deien que plogui el que ploguis, el transvsament o , al menys, la canonada es faria igual, que era "impensable" aturar això.
Que ha canviat? Ha plogut el que ha plogut, i ara agafen això com la rao per canviar d'opinio.
Em sembla bé que intenten rentar-se la cara, i mantenir-se al poder, però els felicitats meves van dirigides a la gent que si que ha intentat parar això des del primer dia, i sobre tot a la gent que estava (o volia estar) a Amposta.