dilluns, 2 de juny del 2008

Foto antiga, mateixa situació

Clots a AmpostaHa plogut aquests dies. I com sempre, quan plou, diversos carrers ampostins s'omplen de forats. Un dels casos és l'Av. Generalitat, a la qual pertany aquesta imatge, tot i que d'uns mesos enrere. Cada cop que plou s'hi formen forats considerables i agrupats, els quals fan difícil circular sense posar les rodes del cotxe a dins.

Em sembla incomprensible que aquest problema persisteixi en el temps. És més, és incomprensible que un mètode que s'ha comprovat inútil, com és l'emplenat de forats amb grapats de quitrà, continuï sent la forma de reparar les cicatrius dels nostres carrers.

Mostra un mapa més gran


Creative Commons License


Banner no als transvasaments

4 comentaris:

Anònim ha dit...

l'avinguda generalitat és un carrer que encara no s'ha urbanitzat (voreres, llum, asfalt, ...) encara que es fa servir per circula. ja se sap que tens una fixació pels clots, però en este cas es un carrer que no està acabat. la solucio als teus clots es aixecar tot l'asfalt actual i asfaltar tots els carrers per complet!!! com t'explicaran els teus companys de partit això es impossible (bé, toni tenia una solució: destinar el 50% del pressupost de l'ajuntament a reasfaltar els carrers, com si amb el 50% restant es pogués portar una ciutat, ilús).

Unknown ha dit...

Vols que fem un repàs d'altres carrers en aquest estat? M'estàs dient que el carrer, quitranat, i que consta als plànols, i que es ven com una de les circumval·lacions de la ciutat, és de sucre?

Els meus [ex]companys de partit poden dir el que vulguin, jo opino personalment. Si tu no ho fas és cosa teva, cosa que sembla per la teva resposta, com si anés amb tu la cosa.

Quants anys fa que els carrers d'Amposta han de mantenir-se en millors condicions? Per què caldria el 50% de pressupost per reasfaltar-los, potser perquè s'ha anat deixant la cosa durant massa temps? I quina culpa tinc jo, que no tinc dret a queixar-me, que no pago els meus impostos, que he d'esperar a caure en un d'aquests clots i haver de demanar una indemnització?

El teu comentari em sembla sectari. Jo intento no ser-ho però, sembla que aquí si critiques els socialistes -i jo ho faig, sense problemes- ets bo, ets guai. Ara, si critiques altres aleshores ja hi ha qui té la pell fina.

Passa que, igual que a Barcelona porten molts anys governant els socialistes i a Catalunya portava molts anys CiU, ara no em pots fer creure que tot això ve d'ara. No és fixació pels clots xiquet, és que em sobta que cada vegada que plou tinguem el mateix problema, em sobta que el poble estigui brut, i moltes altres coses. No m'estic de dir les coses que es fan bé però, tinc el dret de dir les que no m'ho semblen. Tens algun problema? Obre un bloc i opina.

Anònim ha dit...

No tinc cap problema.

Clar que pots queixar-te, pos si no fas altra cosa!

Als carrers apareixen clots perquè es posen "parches" i al ploure molt l'aigua fa saltar l'asfalt que tapava un clot (quan plou los carrers se banyen, ves quina cosa!!). La solució es reasfaltat tot el carrer complet (mira el carrer escoles que està acabat d'asfaltar, està perfecte. a la que hagin de fer un clot per alguna obra, al cap d'un temps al ploure apareixerà un dels teus estimats clots). Este problema passa a tot arreu.

Lo que dia de l'avinguda Generalitat es que crec que no es un carrer que estigue acabat pero es fa servir igualment. Suposo que quan estiguen los mossos es farà com cal. Si tu dius que soc sectari, dec ser-ho, no seré jo que ho discutixque.

Ara estas barrejant coses que te a vore qui governa a cada lloc i quans anys fa que governa??? Lo del 50% venia per l'animalada que va dir Espanya -psc- al seu i teu programa a les municipals. Es inpossible destinar la mitat del pressupost a arreglar carrers (los que vau presentar les propostes estes no ho teniu massa clar).

Ah! si vull opinar no me fa falta cap blog, pera això ja tinc los blogs dels altres. ho puc fer no??

Unknown ha dit...

Mira, dir que no faig altra cosa que queixar-me és una apreciació discutible. El teu to -escrit almenys ho sembla- aparenta una recriminació, una acusació de queixa sistemàtica i destructiva. I crec que no és així però, dependrà dels ulls amb què es miri.

L'eix de l'Ebre, a l'alçada de Vinallop, fa uns anys tenia uns forats considerables, al tros que hi ha el radar. I no es va quitranar del tot, sinó que es va "retallar" l'asfalt fent rectangles i es va fer un asfaltat com calia. I el resultat ha estat molt bo. La meva discussió és sobre el mètode de tapar forats, el qual s'ha demostrat poc eficient. I, podríem començar a fer repàs de carrers. El carrer Barcelona encara té un tram ple d'irregularitats. El passeig del canalet de la Ràpita no és precisament una pista de patinatge. Podem fer un repàs de carrers. És cert que destinar el 50% del pressupost pot ser excessiu però, també és cert que el problema dels carrers s'arrossega des de fa tant de temps -el mateix alcalde va dir que calia un pla de xoc en iniciar la legislatura, donant raó al programa del PSC- que no serveixen excuses.

L'avinguda Generalitat és un carrer, que consta al plànol, amb senyalització i carrers que hi aboquen. Per tant, ha d'estar en condicions. Pots dir el que vulguis però, és així. Hi ha també altres casos insòlits. El carrer Holanda, en travessar el carrer Sant Cristòfol, té un tros que continua sent de terra, sense quitranar. Per a mi això és deixadesa.

Penso que el teu comentari em sembla sectari, no et dic que tu siguis sectari. És diferent. Un dels teus arguments es basa en el programa del PSC, no en allò que dic jo, com persona i ciutadà, qui té dret a opinar sobre com es fan les coses a la meva ciutat. Dur el problema al terreny polític, al terreny govern contra oposició és la millor forma d'evitar parlar-ne i reconèixer les mancances, no? No seria millor reconèixer que no tot es fa bé i mirar de fer-ho millor?

Pots pensar que jo també sóc sectari però, t'equivocaràs, doncs a mi no em suposa cap problema dir que el govern municipal fa coses bé, donar-hi suport, col·laborar-hi, i si et fixes, intento no argumentar en base a la filiació política de qui debat amb mi. Bé, amb tu seria difícil perquè sembla que no t'agrada posar nom i cognom als comentaris.