dilluns, 2 de juny de 2008

L'estació de Renfe de l'Aldea

Avui a l'estació de Renfe de l'Aldea una noia es diposava a pagar amb la targeta de crèdit el seu bitllet de regionals. No ha pogut. Renfe permet pagar amb targeta els bitllets de llarga distància i els de rodalia però, ves per on, els de mitjana distància -regionals- no. A Barcelona pots pagar un bitllet senzill de rodalia amb targeta de crèdit a les màquines expenedores, sense problema. A l'Aldea -i altres estacions-, la màquina expenedora, si hi és, sovint no té canvi i no accepta targeta.

L'estació de l'Aldea és aquella que continua amb la porta corredissa espatllada, la porta que està permanentment oberta, demanant disculpes per l'avaria.

I l'estació de l'Aldea és on dissabte vam veure com una dona perdia l'autobús perquè el conductor va decidir que no havia d'esperar-se més. Encara quedava un bron grapat de gent sortint de l'estació i el conductor ja havia decidit marxar. Això és un servei com cal de connexió de l'estació principal de l'Ebre amb la resta de poblacions?Creative Commons License


Banner no als transvasaments