dimarts, 7 d’octubre del 2008

El nou Zattoo

Si aquest estiu els de Zattoo ens sorprenien anunciant la conversió del servei gratuït en un servei de pagament, ara ens arriben notícies de nous canvis. Oferiran dues modalitats de servei, la bàsica i la HiQ. La bàsica serà de pagament igualment, a partir d'1 euro al mes, amb paquets d'1, 3 i 12 mesos. L'altra modalitat consisteix en la transmissió d'Antena 3, Cuatro, Intereconomía TV, La 1, La 2, La Sexta, Telecinco i VEO amb una qualitat major, de 576x528 píxels. El preu és de 7 euros per 3 mesos o 21 euros per 12 mesos.

Segons expliquen el motiu que facin pagar a Espanya -i a Dinamarca- és el cost que han de pagar en concepte de drets d'autor i la poca quantitat d'anunciants que tenen. Tot i que comprensible és difícil pensar que algú pagui per veure la televisió per Internet quan pot veure-la a l'ordinador connectant un descodificador de TDT, o quan moltes cadenes estan oferint l'emissió en directe o bé programes sencers en diferit.

Creative Commons License

1 comentari:

Gustau Moreno ha dit...

Aquests de Zattoo s'estrellaran. Ara és el pitjor moment per demanar a la gent que pague per veure uns continguts que ja pot veure gratuïtament de moltes maneres.