dissabte, 23 de febrer del 2008

Aparcaments a Jesús

Avui mon pare ha anat a Jesús a visitar un familiar. I s'ha trobat amb una situació com la que ja s'ha trobat ell i m'he trobat jo, altres vegades. Quan s'organitza algun acte a Jesús -en aquest cas la Fira de l'Oli-, l'aparcament de l'Hospital de la Santa Creu es col·lapsa. I això, tot i ser lògic per l'afluència de visitants, no és lògic si pensem que hi ha altres persones que tenen necessitat de deixar-hi el cotxe, és a dir, els familiars i amics que visiten els pacients ingressats. Fóra bo pensar en una alternativa, com ara fan a La Galera, habilitant un terreny per aparcar.

5 comentaris:

krusty ha dit...

Se pot aparcar al costat del col·legi (expositors)i just davant al terreny de Fabra. Lo que passa és q evidentment l'Hospital queda una miqueta més a prop i la majoria de gent entra x l'eix de l'Ebre i no per Roquetes, q és on està la majoria d'aparcament. Desconec si falta més senyalització x arribar a l'aparcament xq no he anat x allí, però d'aparcament a 5 minuts caminant n'hi ha.

Anònim ha dit...

Sense fira de l'oli també hi fa falta d'aparcaments, cada dia és un mal de cap, però ningú ha posat la soució des de fa molts anys.

Anònim ha dit...

Efectivament al terreny de "FABRA" ( on es fan els bous a les festes, i els actes del dia de Sant Antoni)n'hi ha d'aparcaments, pero aquesta mateixa tarde, hi havien mes cotxes ( una trentena) dalt a la carretera que baix a l'aparcament sense que ningu es preocupe dels inconveniens i perill que representa per als que transiten per la via.
En quant a si no es pot aparcar quant vas a l'hospital, pos mala sort, ( si es tracta d'anar de visita) al fi i al cap es un lloc public; jo quant vaig a l'altre hospital, tampoc puc aparcar per altres motius i m'aguanto.

Unknown ha dit...

Hi ha una diferència. L'aparcament de l'Hospital de Tortosa l'ocupen majoritàriament cotxes de pacients, visites o treballadors. En aquest cas no és així. No voldria que tu haguessis d'haver de visitar un familiar ingressat a Jesús freqüentment. La visita de familiars allí ja és per ella mateixa un tràngol. Què es pot demanar més que un respecte per l'aparcament, doncs és molta la gent que va de fora de Tortosa?

A mi no m'importa aparcar fora de l'Hospital però, no deixa de ser l'aparcament dins del recinte del centre sanitari, per la qual cosa crec que la finalitat dle mateix és clara. Cal senyalitzar millor cap on ha d'anar la gent, trobo jo.

Anònim ha dit...

No voldria fer-ho mes llarg, pero, suposo que te n'adones que estem comparan els problemes d'aparcament de L'hospital de Jesus de dos dies a l'any, amb els 365 dies (exeptuant potser els diumengues) de l'hospital de Tortosa, i com ja acceptaba en l'altre comentari, per uns motius o altres.