dissabte, 16 de febrer del 2008

Fotos de la manifestació a Amposta

Amposta: Manifestació de caçadors, defensors dels bous, pagesos,...Avui m'he trobat amb la manifestació que s'ha fet a Amposta. Escoltava de bon matí coets i no sabia quina festa era -la Carxofada és la setmana vinent-. Després ho he entès. Era la manifestació. Teniu unes quantes fotos a Flickr. Jo diria que hi havia com a molt 1000 persones.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

clar com que van contra los teus (tripartit) dius que eren poca gent. com que ja tenim prou inversions al territori, com que ja estem prou valorats, com que poden vindre de fora a dir el que hem de fer... per això eren pocs i tu t'ho vas trobar pel carrer

Unknown ha dit...

Eren poca gent, doncs és lo que vaig veure. Sembla que tu ets dels que no anava a les manifestacions contra el transvasament, perquè devien anar contra "els teus". Ara no em vinguis amb lliçons de sortir a defensar el territori. I jo no he ridiculitzat els manifestants d'ahir, simplement he dit que n'eren pocs i és cert que me'ls vaig trobar pel carrer.

I un altre cop que revisin els manifestos, eliminin les faltes -segur que algú dels que convoca sap escriure-, i no repeteixin punts.