dijous, 21 de febrer del 2008

Xip, xap, com sempre

Clots a AmpostaAquesta foto és de la rotonda del carrer Sant Cristòfol a l'alçada de la plaça de bous, a Amposta. La zona, i sobretot si seguiu cap a la plaça de la Castellania, està plena de forats, i ben bons, no poqueta cosa, després d'aquests dies de pluges. Cada cop que plou tenim la mateixa història a la nostra ciutat. En alguns llocs és realment difícil circular sense entrar dins dels forats amb el vehicle, i tampoc no cal oblidar que les persones a peu també poden tenir algun accident caminant per zones en aquest mal estat. Algun dia es posarà fil a l'agulla per resoldre aquest problema?

1 comentari:

Unknown ha dit...

A la pregunta NO!! o pot ser no troben el furat de l'agulla?. De fet, no es que no facin res, algo si es fa. Insuficient? ja ho crec!
El problema no radica solament a carrer sant cristofol o av. catalunya. Hi han mes carrers. Mireu l'avinguda del canal, que amb el transit que suporta diariament es miraculos que no hi hagin mes accidents. Anar en moto per alguns carrers d'Amposta es tantejar el jugar-te la vida.