divendres, 15 de febrer del 2008

Salvem el parc municipal

Jesús Ferré explica al seu bloc que el grup municipal d'Esquerra està repartint un tríptic informatiu sobre l'aparcament que el govern ampostí vol fer sota l'actual parc municipal, i que ha convocat una sessió informativa el proper dimarts a les 20:30h al Casal.

Fa poc recordava en aquest bloc que l'actual alcalde, durant un dels debats de la campanya de les municipals, va assegurar que era possible fer l'aparcament sota el parc i després deixar el parc tal com està ara.

Em mostro escèptic que la línia que se segueixi sigui la de respectar l'actual parc en fer un aparcament, precisament perquè el pressupost segur que es dispararia. Estic segur que si tira endavant aquest aparcament davant de l'Hospital Comarcal, serà substituint l'actual parc per un altre, el qual pot fer-se semblant a l'actual però, que no serà el mateix. Si m'equivoco estarem davant d'un dels projecte més cars i ambiciosos d'Amposta, amb la finalitat de crear un aparcament -potser és una mica massa ambiciós això, posant a la balança la necessitat de fer-ho així-. Ens podem trobar que al final el consistori acabi fent un projecte semblant al que proposen Esquerra o PSC, i que ens ho venguin com una iniciativa pròpia, no reconeixent l'error de l'enfocament inicial ni les aportacions dels altres grups municipals.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

que passarà si no queda exactament i gual que el parc que hi ha ara? o es que té algun valor botànic especial? la qüestió és burxar perquè esteu a l'oposició i es la vostra faena. el problema es que no sabeu reconeixer que es una obra ambiciosa i de gran interes per a tothom. si recordes el parc ja es va refer fa uns anys i no va passar res del mon.

Unknown ha dit...

Xiquet/a, l'alcalde actual va dir que es podia fer sense tocar el parc. I si no recordo malament ho ha repetit recentment. Així que serà que els teus -suposo que són els teus els que governen, no?- també ho veuen algun valor, no? I no estan a l'oposició.

Per cert, el parc es va refer i preferia l'anterior.

Joan Vicent ha dit...

Refer ?? Serà que he viscut a la 5a dimenssió i no m'he adonat. 25 anys vivin al costat i no me he adonat d'aquest canvi. Què han posat plantes noves ? si, que han canviat la font? si
Però "refet", que entenc un des de 0, va a ser que no ... busco fotos que tinc de quan era menut i voràs com no.