divendres, 29 de febrer del 2008

La poca son i la falta de sexe

Doncs sí, sembla que malgrat la poca son o la falta de sexe no impedeix que La Veu de l'Ebre es fixi aquesta setmana en un bloc, element exhibicionista per excel·lència a Internet, concretament en el bloc Lo portal de Remolins. El setmanari informa sobre l'opinió personal que l'autor del bloc, Jordi Roig, secretari d'organització d'ERC a Tortosa, fa del PAM de la ciutat. Sobta que se li doni tanta importància a l'opinió personal, i que es dediqui una notícia a comentar una entrada del bloc, i més sabent que alguns consideren els blocs com un fenòmen exhibicionista i que aporta poca cosa a la societat.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Això és perquè aquesta setmana a LVDE han degut dormir (o follat) poc.

Anònim ha dit...

Follants, el que se'n diu follats, els d'ERc a Tortosa, carinyo

Anònim ha dit...

Per cert, aquest no és familiar del monclús? No s'estan treballant el relleu ja, un cop l'Emgidi Subirats ha passat dels d'ERC i s'ha passat a ICV i els republicans fan el ídícul una vegada darrera l'altre, igual que tu, Zaera?

Unknown ha dit...

Ostres, crec que el ridícul l'acabes de fer tu, doncs crec que no és família de Monclús. Pots dir però, per què faig el ridícul o només reacciones, com si tinguessis algun interès en el tema, a l'entrada del bloc?

Anònim ha dit...

En aquest tema, el Manel te rao. No es familiar, sino només amic. Tot i que, la veritat sigui dita, a qui els únics que fan el ridícul son els d'ERC, que tan amants dels blocs però ja han parlat amb algun mitjà escrit del territori per a que els tractin millor...

Anònim ha dit...

No veig res estrany que un setmanari publique l'opinio no de qualsevol militant o simpatitzant d'ERC sinó del seu secretari d'organització, carrec molt important dins l'executiva d'un partit.
El que trobo d'una immaduresa total és que el secretari d'organització estigue perjudicant un pacte de quatre dies sense cap intenció que no sigue buscar problemes als seus propis regidors no se sap o si se sap el perquè.
Es injust recriminar als periodistes que fan la seva feina i no responsabilitzar a Jordi Roig i a altres membres de l'executiva de Tortosa de tindre una excessiva pressa per ocupar llocs que no es mereixen.

Unknown ha dit...

El meu comentari fa referència a la incoherència del mitjà, quin director, segons una entrevista transcrita, no deixava massa bé els blocs, i ara publica una notícia basada en un bloc.

L'altre punt és això que dius del perjudici cap als regidors per part de Jordi. El concepte de llibertat d'expressió on queda? El concepte de bloc personal on queda? Potser escriu com càrrec del partit al seu bloc? És el problema dels partits, que potser es pensen que l'opinió de les persones, per ser militants, ha de ser filtrada i no ser, per tant, lliure. És d'admirar quan algú, tot i pertànyer a un partit, s'expressa com creu que ha de fer, d'aspectes que el preocupen.

Anònim ha dit...

Si a un partit no estàs d'acord amb el que es diu o el que es fa tens mecanismes interns per expresar-ho, en este cas l'assemblea. Si ets d'una associació qualsevol i discrepes ho discuteixes amb la resta d'associats, no surts al carrer i ho critiques i ho publiques.
A ERC sovint es diu ara parlo com a partit, ara com a govern, ara com a fulanito, dient coses contradictories i així eludint responsabilitats perquè tu ja has dit una opinió però també la contrària.