dimecres, 27 de febrer del 2008

La via pública a Amposta

L'altre dia em queixava de l'estat dels carrers d'Amposta quan plou. Com comentava, l'Av. Generalitat i altres carrers són un veritable gruyère cada cop que plou una mica, i això implica perill per a les persones que travessen els carrers i és un potencial problema per als vehicles, els quals poden acabar amb rodes dins de clots de profunditat considerable, amb possibles danys causats per això. Quan els clots s'acumulen acaba sent difícil esquivar-los tots.

Les dues fotos que adjunto són del carrer Holanda amb el carrer Sant Cristòfol, on potser perquè han hagut obres, el carrer no està condicionat completament. El fet és que hi ha una gran bassa que amaga un forat considerable, perquè no hi ha quitra. Intento no passar-hi amb el cotxe perquè ja sé que m'hi trobaré però, això és un perill, a banda de ser una incomoditat considerable.

Ja posats, penso que Amposta hauria de prendre exemple de Tortosa i implantar algun sistema de gestió d'incidències a la via pública. A través del web del consistori tortosí es pot accedir a l'aplicació mitjançant la qual qualsevol persona pot comunicar incidències i ubicar-les de forma que es puguin resoldre. Ara has de queixar-te a la guàrdia urbana, a través de mitjans de comunicació, a través de blocs però, no hi ha un sistema clar per demanar millores a la ciutat quant a estat dels carrrers, mobiliari urbà, etc., i a més és més difícil monitoritzar el desenvolupament de les peticions per part de la ciutadania.



View Larger Map

2 comentaris:

Anònim ha dit...

crec que ciu portava al programa electoral la creacio d'un telefon d'atenció per a incidencies al carrer, com també portava la construccio dels aparcaments del mercat i del parque, va guanyar les eleccions i ara ho ha de fer. amb los parkings -no esten enganyant a ningú, només que los d'esquerra volen burtxar per treure profit, pero esten fent lo ridicul- ja ha començat, i suposo que també ho fara amb el telefon per a "queixes i sugerencies"

Unknown ha dit...

Que CiU hagi guanyat no significa que els altres partits renunciïn a defensar les seves idees i postures. És democràcia això.