dimarts, 6 d’abril del 2010

L'alcalde d'Amposta es dirigeix a la ciutadania via Facebook

Font: Iconfinder, CC BY
Fa uns quants dies que l'usuari de l'Ajuntament d'Amposta al Facebook publicava una carta de l'alcalde -també publicada al seu perfil de Facebook- dirigida a la ciutadania d'Amposta per contestar dades que el PSC havia donat sobre la implantació del Carrefour a Amposta, sobre la zona comercial on s'implantarà i sobre la urbanització Eucaliptus. L'alcalde dona explicacions per refutar les afirmacions del PSC.

Crec que és positiu que l'alcalde doni explicacions per totes les vies possibles i que això ajudi a tenir més arguments per valorar les coses que ens interessen a tots i totes. Ara bé, ja que l'Ajuntament emet l'opinió de l'alcalde via Facebook, fóra bo que no només fos això, un cas puntual, l'activitat a la xarxa del consistori -o de l'equip de govern, potser dient-ho millor-. El problema és que l'usuari del Facebook sembla més l'usuari de CiU d'Amposta que no pas el de l'Ajuntament, que és de tots, hagin votat CiU o no. Com vaig dir ja fa temps, l'Ajuntament d'Amposta a Facebook continua sent admirador dels Ebrediputats -els diputats de CiU-, cosa incomprensible per a una institució.

L'activitat institucional de l'Ajuntament a les xarxes socials hauria de clarificar-se, establint quin tipus d'activitat pot tenir i, en cas que hagi de donar-se veu als partits, donant-la a tots. En cas contrari no fa més que confirmar l'opinió que l'usuari de l'Ajuntament sembla el de CiU.

Creative Commons License + GNU FDL