dimecres, 20 d’octubre del 2010

#política #ZP #crisi Pajín, ministra de Sanitat

La notícia del dia avui a la política espanyola podia haver estat, a més de la mala notícia de l'aprovació dels Pressupostos Generals de l'Estat que confirmen les retallades socials, saber qui substituïa l'ex-ministre Corbacho al capdavant del ministeri de Treball. Però, no, no ha estat així. Zapatero ens ha obsequiat amb un canvi de govern, amb un ball de ministres, entre els quals és inevitable fer referència a un cas en concret.

La secretària d'organització del PSOE, Leire Pajín, ZP-fanàtica, la que ens va parlar de la conjunció galàctica Zapatero-Obama, esdevé ministra de Sanitat. Increïble però, cert. Com que no hi ha persones de vàlua i preparades per ocupar aquest ministeri, la persona que en els darrers temps ha fet el paper que feia José Blanco però, en versió dolenta -i mira que no m'agradaven els discursos sectaris de Blanco- ha tingut un premi i passa a dirigir les polítiques de Sanitat a Espanya.

Coses com aquesta fan que un desitgi eleccions anticipades i que sigui allò que Déu vulgui. Ja sé que el PP ho tindria molt i molt bé per fer-se amb el govern però, si tenim un govern que actualment no fa les coses de forma gaire direfent de com les faria el PP, potser no ho notaríem. I sempre hi ha l'opció d'esperar una alternativa fora del preocupant bipartidisme de facto espanyol.

Creative Commons License + GNU FDL