divendres, 3 de desembre del 2010

#política #crisi #privatitzacions Zapatero, Rajoy, qui ens governa?

No sent expert en economia no em vull arriscar a qualificar de forma rotunda la privatització dels aeroports d'El Prat o de Barajas, o les loteries de l'Estat, com quelcom desastrós. De forma rotunda no però, d'entrada em sembla una mala notícia. L'Estat es desprén de part d'empreses que li reporten diners. La venda potser li  sortirà bé però, a la llarga quines conseqüències tindrà, positives o negatives? I per a la ciutadania, positives o negatives? Com en els millors temps d'Aznar, tenim un govern que privatitza empreses i que emprén la via de les retallades. El subsidi per a aturats que han esgotat el termini per continuar rebent els diners de l'atur, també s'elimina. D'entrada penso que és un subsidi injust, si tenim en compte que hi ha gent sense treballar i sense atur que no estarà cobrant. Però, un cop l'has donat, treure'l queda malament. Si no podies mantenir-ho, no haver començat.

Com diu el títol de l'apunt, arriba un moment en què ja no saps si et governa Zapatero o Rajoy -dir Aznar potser seria passar-se-. I quines ganes que plegui Zapatero!

Adjunto el "sermó" de Fuentes d'ahir dijous al Matí de Catalunya Ràdio on parla d'aquestes mesures de Zapatero. De tant en tant ho clava.




Creative Commons License + GNU FDL