dimecres, 16 de març del 2011

Un tren que s'ha deixat passar per a #LaLiraAmpostina

Enganxo el text que figura a la portada del web de La Lira Ampostina.

L'Ajuntament d'Amposta dóna per perduts els 540 € per alumne proposats per la Generalitat si el municipi hagués acceptat la creació d'un servei municipal d'escola de música, una proposta que va ser recolzada i aprovada per La Lira Ampostina en Assemblea Extraordinària.
El decensís de la Junta i dels més de set cents socis de l'Entitat és fa palès en saber que les sol·lictuds presentades per altres poblacions del territori el passat mes de novembre han estat acceptades a tràmit.
La situació creada afegeix malestar entre la comunitat educativa de La Lira ja que compromet molt seriosament el futur immediatament de l'Escola de Música.

Altres entitats de poblacions veïnes que van realitzar els tràmits per convertir-se en escoles municipals de música podran comprovar si hi havia o no diners per al curs actual. Mentres tant, La Lira no podrà comprovar-ho i veurà com tot són declaracions de caire polític, de defensa tacticista davant d'unes eleccions municipals, negant l'existència dels diners. Recordem algunes coses però:


  • Inicialment l'Ajuntament volia que La Lira i la Filha diguessin que sí per recolzar l'escola municipal, perquè si només era una la que hi optava, era afavorida per sobre de l'altra.
  • Després, quan La Lira va votar en assemblea a favor, i la Filha en contra, el mateix Ajuntament canviava el discurs i apuntava al perjudici potencial d'esdevenir escola municipal, pel perill de perdre la concessió del servei dins de les pròpies instal·lacions, en favor d'un altre proveïdor.
  • El darrer discurs és que els diners que deia l'anterior Departament d'Educació no existien per al curs actual i que es treballa en un servei d'escola municipal amb adjudicació directa del servei a La Lira i la Filha.
Credibilitat zero. Ara bé, després la palmadeta a l'esquena de la gran tasca que es fa per donar a conèixer el poble, per fomentar la cultura i bla, bla, bla.


Creative Commons License + GNU FDL