dijous, 17 de novembre del 2005

Aeroport Terres de l'Ebre

S'ha anunciat la construcció d'un aeroport a les Terres de l'Ebre i de la potenciació del de Reus. Després de l'anunci em pregunto si no serà perjudicial que n'hi hagi dos de tant propers, tenint en compte que el de Reus està relativament prop. Potser estigui equivocat però, hi haurà prou volum de negoci per als dos, o el de Terres de l'Ebre serà per a un altre tipus de vols?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també tinc els meu dubtes sobre la viabilitat d'un aeroport a Roquetes... Em dóna la sensació que comencem a fer la casa per la teulada, quan a les TE encara hi ha dèficits en infraestructures més greus i necessaris: convertir l'Eix de l'Ebre en autovia, el ferrocarril, la N-340...

Cristian Moreno ha dit...

Al meu parer, la construcció d'un aeroport a les TE no és ni molt menys negatiu. El fet d'estar a uns 100km de Reus no significa que sigui massa proper. Per a afirmar això em baso en el fet que més o menys aquest estarà situat a la mateixa distancia de la que es troba el de Barcelona respecte de Reus.
A més, tot i que és veritat que hi ha altres infraestructures que tenen una urgència superior, aquest nou aeroport pot ser un revulsiu dinamitzador que en un futur també signifique que s'invertixca més en el nostre territori.
Bàsicment servirà per atraure més turisme, industria, comerç, negòci i sobretot prestigi.
El territori català, considerat dels més desenvolupats de la UE, té menys capacitat aèria que la resta de la unió (també amb número d'aeroports per habitant).
Per tant jo no li veig cap inconvenient, ja que la seva construcció no crec que implique una reducció d'inversions en un altre àmbit.