divendres, 3 de setembre del 2010

Arucitys

El programa d'Alfons Arús als migdies a 8tv, és entretingut, no ho negaré però, és un programa molt hipòcrita. Parlen de la premsa del cor i de les altres cadenes de televisió, criticant els diferents programes. Ahir criticaven unes imatges d'una noia llençant uns cadellets de gos en un riu. Però, les repetien un i altre cop. Avui criticaven la sèrie de Tele 5 sobre l'accident de l'avió d'Spanair però, de fons es podien veure les imatges repetint-se. Hipocresia per criticar per una banda i de l'altra viure per fer un collage de tot allò que critiquen. L'altra cosa que no m'agrada en absolut és com poden fotre's d'altres persones, com si al plató tots fossin perfectes. Arús, des del Força Barça de fa molts anys la cosa ha anat caient molt.

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

Gustau Moreno ha dit...

Totalment d'acord.

ximo ha dit...

Vaig pensar exactament el mateix. Primer lo dels gossets i, immediatament després, mentre criticaven com ensenyaven unes imatges de "pozi" en mig de la misèria, ells les van passar tres cops. Es més, moltes vegades critiquen com en horari protegit fan segons quines coses i diuen segons que, i ells ho repeteixen tantes vegades com calgui, a les 2 de la tarda. És increïble.
Una altra cosa absolutament vergonyosa de l'Arucitys és que per a ells TV3 no existeix. Home ja se que és competència directa, però donar com excusa que nomes parlen de cadenes "nacionals"....
Per altra part, la presencia de Victor Amela, reputat critic de televisió, ho legitima tot.