dimecres, 14 de novembre del 2012

#14N #vagageneral i càrregues policials

He llegit a Vilaweb que a Tarragona un menor d'edat ha estat ferit durant les càrregues dels mossos d'esquadra. Hi han publicat un video també, on es veu un mosso perseguint amb la porra les tres persones, que suposo que eren el noi i sons pares, i un cop a terra el noi amb el trau al cap, sembla que ha rebut encara un altre cop de porra. Una noia que hi havia prop, sense anar amb la cara tapada, recriminant l'acció, també ha rebut un cop de porra d'un mosso i després d'un altre.

Per molt que hi hagi una càrrega policial em sembla que actuar així no és acceptable. L'encegament no és justificat. Aquests policies se suposa que estan patint el mateix que la resta de societat i en canvi, actuen com si no fos així, al servei del poder, a garrotades de forma indiscriminada. Diran que tot això són falsedats però, el video és molt il·lustratiu. Diria que el conseller Puig hauria de dimitir però, com que està en funcions no val la pena. Només espero que no repeteixi.


 
Creative Commons License + GNU FDL

1 comentari:

Brian ha dit...

No seré jo qui defensar als Mossos, pero si que he vist el video molts cops perque no ho veia clar el que la gent diu; i crec que no estan perseguint a la familia. Si veus els primers segons i vas fent "pausa" es veu com la persona corrents, s'escapa, i suposo que just quan la policia volia pegar a aquest, és quan tenen el noi al costat, que es qui rep. Sembla que la familia només estaven alli, sense correr pels imatgens. Per tant, potser si que el primer cop (que li deixa estes) és un "accident". ¿?

Ara si, despres sembla que un altre Mosso li pega mentre esta estes a terra, no?

Tot aixo, evidentment, tecnisismes, que no treuen res del greu de les actuacions de alguns agents.