dissabte, 24 de novembre del 2012

#SantaCecilia2012 a #LaLiraAmpostina

Record per haver complit 25 de músic #LaLiraAmpostinaAcabem de celebrar el concert de Santa Cecília 2012. Cares d'alegria, de felicitat, després de l'esforç de la nit, de l'esforç dels darrers mesos, de les darreres setmanes. Tanquem un nou any de feina, de molta feina, amb la fita destacada del musical del Fantasma de l'Òpera. Santa Cecília és el moment de mirar enrere i sentir-se orgullós de la trajectòria de La Lira al llarg de l'any.

El concert ha estat variat, per a tots els públics diríem, amb una primera part d'obres conegudes de compositors de l'Europa de l'Est del segle XIX. Plat fort, les danses guerreres del Príncep Igor. La segons, obres basades en la música dels EUA del segle XX. Raül Tigel ha superat amb nota la interpretació amb la trompeta de l'"Homenatge a Harry James". Temes de Frank Sinatra amb el lluïment dels solistes de la banda, i l'obra "Godzilla eats Las Vegas", amb música, crits, teatre,... espectacle.

Personalment he d'agrair que avui La Lira m'hagi felicitat pels més de 25 anys que fa que vaig sortir a la banda, junt amb un bon grapat de músics, entre ells mon germà. Són detalls que no s'obliden. Moltes gràcies!

Creative Commons License + GNU FDL