divendres, 27 de gener del 2006

Rubianes afegeix llenya al foc

A la COPE han posat el crit al cel per les paraules que van sortir de la boca de Pepe Rubianes al programa El Club de TV3. Si bé s'han d'entendre en el context de qui és la persona que va enviar a la merda Espanya i altres paraules inapropiades per a la franja horària del programa, també és cert que sembla que hi hagi gent que gaudeixi incrementant la crispació, o ajudant que des de les Espanyes hi hagi qui ho aprofiti. Avui Jiménez Losantos, Federico, s'hi ha referit i ha escollit bé els talls que havien d'escoltar els oients. És cert que amb una intencionada ignorància de qui és Pepe Rubianes. Però, també és cert que no calia haver-les pronunciat. Ara bé, qui més insulta i crispa dia a dia potser no hauria de tirar la primera pedra.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Si en vols mes info sobre el tema:

http://elppmentiraamentira.blogspot.com/

una salutació.

Maluhia ha dit...

Francament jo vaig ser el primer a sorprendre'm al sentir les paralues del Rubianes. No puc negar que un somriure se'm va dibuixar als llavis. Tot i això no justifico les seves paraules, perque entenc que va caure en el mateix error que cauen dia si, dia també la majoria de ràncis que persegueixen la identitat catalana.
Malgrat no justificar-ho, entenc el perque acaben sortint manifestacions d'aquest calibre, ja que la persecució que estem rebent com a poble es plenament susceptible de ser pagada amb la mateixa moneda.
Des de sempre no he volgut saber mai res d'espanya, i ara, a mesura que passa el temps, la meva indiferència cap aquest pais, i cap als irrespectuosos que hi viuen creix a unes velocitats desmesurades.

Podeu visitar-me a:
http://bloganddecker.blogspot.com/