diumenge, 16 de maig del 2010

Hereu perd

La consulta sobre que fer amb l'Avinguda Diagonal de Barcelona ha acabat amb un gran fracàs per a l'alcalde Hereu. De les tres opcions ha guanyat la tercera, menys promocionada i que aposta per deixar-ho tot com està. S'ha imposat potser el sentit comú, perquè plantejar-se ara un projecte així potser no toca. No es pot demanar que la gent s'estrenyi el cinturó i a la vegada voler fer un canvi urbanístic tan important. De fet no es pot fer una consulta tan cara tampoc.

Ah, i com no podia faltar, la culpa d'alguns dels errors de la consulta la té el vot electrònic, els maleïts problemes informàtics. Potser perquè algú no ha supervisat com cal la implantació del sistema, potser per posar dates massa ajustades,... Però, de cara a la galeria culpa la informàtica continua tenint crèdit.

Creative Commons License + GNU FDL

1 comentari:

Xavi ha dit...

Això hauria de servir per reflexiionar sobre algunes coses que s'han fet sense consulta. Exemple: l'innecessari pas de l'ave pel centre de la ciutat i la construcció de la macro-estació a la Sagrera.

Per cert, jo vaig votar per internet (la opció C) i no vaig tenir cap problema.
Fer al·lusió a problemes informàtics és una de les maneres que té el perdedor (quan es pot donar el cas) de tirar pilotes fora.