diumenge, 12 de juny del 2011

Càrrecs de confiança en l'àmbit municipal #Amposta

Llegeixo a La Via Augusta sobre el rumor que l'anterior regidors d'esports i joventut podria ocupar un càrrec de confiança a l'Ajuntament. En temps de crisi això és crontradictori però, és que a més és un símptoma de com funciona l'administració. Havent funcionaris vàlids o havent la possibilitat de convocar places públiques es prefereixen els càrrecs de confiança, és a dir, càrrecs que a més de fer la feina tenen el perfil polític que li plau a qui governa, i es col·loquen a dit. De fet, no he entès mai que el regidor d'hisenda de torn, o el regidor d'empresa si l'hi ha, per exemple, no sigui capaç de dur l'àrea de promoció econòmica i es necessiti tenir-hi una persona al capdavant que és un càrrec de confiança.

Malament comencem si, per una banda demanem austeritat i per l'altra continuem amb la política de càrrecs polítics per fer feina que haurien de fer funcionaris o regidors.

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc un votant de covergència i no entenc que es puguin tancar Caps Centres d'assitència sanitaria (aldea, Sant jaume etctera) . Que es reduiexen quirofans i que miris els informatius i retallen les despeses de totes les administracions públiques i que un senyor que no ha valgut per a concejal ara li haguessim de pagar de carrec de confiança sense tenir cap tipus de titulació i no éssser cap tècnic en la materia.
Una vergonya.

Anònim ha dit...

Un urbano li a demanat a un jutge que fes consta en lacta del judici que la acusat li havia dit urbano al dirigir-se a ell: deu se una vergonya se urbano de Amposta?
el ciutadà a tingut que ser somes a judici per dir-li al urbano que no tenen nassos de fe la feina ben feta i per això a anat a judici.
A Amposta hi ha mes de 80 denuncies al defensor del cuitada contra les actuacions dels urbanos joves, voleu dir que no s’estan passant en chulería y prepotència?