dijous, 18 d’agost del 2011

Concert de #FestesMajorsAmposta2011 #LaLiraAmpostina

Amposta: concert a la Plaça - preparatsFa menys d'una hora que acabava el concert de la Plaça, el concert de les bandes ampostines, la Filha i la Lira, que se celebra cada any per Festes Majors. És la cita musical més important de l'any a la nostra ciutat. La rivalitat sana, la competència, fa que aquest concert sigui diferent dels altres. Totes dues bandes al màxim per fer-ho el millor possible. I el resultat es nota.

Aquest ha estat un any dur. No ha acabat encara però, m'atreviria a dir que el més fort ha passat, o acabarà de passar diumenge vinent, amb el festival de bandes de la Lira. Belmonte, un concert de Primavera que exigia molt de treball, el concert de Serrat, els "bolos" de cada estiu, i el programa de Festes Majors, són fites de la Lira el 2011 que han suposat molt de treball personal i d'equip, amb un resultat satisfactori. Acabat el concert et sents cansat i reconfortat a la vegada, exhaust i eufòric. Orgullós de ser de la Lira, de ser d'Amposta, de fer música.

D'aquí unes hores comencem els cercavila, recollint el testimoni de la Filha. És una de les millors formes de participar de les Festes, posant-hi la música. Bones Festes i bona música!

Creative Commons License + GNU FDL