divendres, 12 d’agost del 2011

La Revista #Amposta, comencen les #FestesMajorsAmposta2011

2011-08-12 20.49.28Durant els propers 10 dies ens acompanyarà a casa la Revista Amposta, el número de Festes Majors, dient-nos cada dia quins actes es fan. Aquest any el número és més prim que altres, crec. El programa, les pubilles i algunes entrevistes. Enrere queden aquelles revistes de Festes que eren un totxo important. 1,60 euros.

Segons el programa de bous, escrit en mode telegràfic -sembla que tal com va arribar es va publicar-, ja no hi ha bous capllaçats. Algú ha decidit que ara es diu "bou corda". Anècdota. Al programa que hi ha al web, el segon dissabte de festes al programa de bous s'ha rebatejat com disapte.

El programa d'actes no taurins inclou, com altres anys, les activitats dels bars per atreure clients, entre elles aquest any el visionat del partit d'anada de la Supercopa d'Espanya entre Madrid i Barça. Un visionat que en la primera versió del programa que es va penjar al web de l'Ajuntament estava fins i tot remarcat respecte la resta d'actes del programa. Bous i futbol, el pa i circ i el pau i bous del segle XXI. Ep, i qui tradicionalment esperava el dia de les havaneres, el primer dissabte de festes, aquest any s'han passat a dimarts la nit.

Acabo. Penso que el contingut de la Revista Amposta no justifica el seu preu. De fet, penso que no és normal que una publicació quinzenal de l'Ajuntament per informar la ciutadania, amb notícies sobradament conegudes pel desfasatge entre els esdeveniments i la publicació de la revista, sigui de pagament. La Revista Amposta hauria de ser gratuïta i cercar models alternatius de finançament.

Creative Commons License + GNU FDL