dijous, 6 de juliol del 2006

Pla de xoc per millorar els carrers

Informa LA MARFANTA que els socialistes ampostins han proposat un pla de xoc, si governen la propera legislatura, per tal de solucionar un dels problemes de la ciutat: l'estat dels carrers. A ningú que passegi per Amposta no se li pot escapar que molts de carrers, sobretot dels barris no tan cèntrics, estan plens de forats o de pedaços de quitrà, que no estan prou nets, etc. És lògic que qualsevol ajuntament de qualsevol població destini uns recursos anuals a tenir en condicions tots els carrers de la mateixa. És lògic i és una obligació dels governants, m'atreviria a dir. Si això comporta un problema econòmic per a l'Ajuntament potser cal pressionar per tal que institucions com la Generalitat o l'Estat, plantegin una solució. Hi ha una sèrie de serveis que s'haurien de garantir sempre. I l'estat adequat de la via pública n'és un.

Un dels problemes que comenten els socialistes però, és el dels contenidors, al qual, si no m'equivoco, ha de respondre el Consell Comarcal. Vet aquí un dels problemes de l'administració. Unes coses són responsabilitat d'uns i unes d'uns altres, amb la qual cosa, quan hi ha problemes tothom s'espolsa els que no són seus.

Tornant al tema, els socialistes presenten un pla de xoc. És estrany que Esquerra no se n'hagi adonat del problema -perquè la legislatura ha estat una bassa d'oli per a CiU en relació a Esquerra-. Veurem les reaccions d'uns i altres. I veurem si arribat el moment aquest pla de xoc és tirat endavant per qui governi.