dilluns, 1 de desembre del 2008

Defensor de qui?

El Defensor del Poble espanyol, Enrique Múgica, opina que les persones que estan contra la Fiesta Nacional -els bous- són tontes perquè no entenen que no hi ha arguments racionals sinó estètics. Arguments semblants es poden escoltar al carrer quan hi ha la confrontació anual entre promotors i defensors d'aquest tipus de celebració. No és admissible però, que qui està per defensar els interessos de la ciutadania, una figura que hauria de ser neutral, es pronunciï com ho fa, -i sense arguments racionals, com ell admet-. Aquesta no és més que una de les tantes sortides de to de Múgica, a qui no entenc com es pot mantenir en el càrrec -si no és per impediments legals-.

Creative Commons License

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord però, som els habitants de les Terres de l'Ebre innocents? Som uns hipòcrites ja que detestem les “corridas de toros” però, què potser no són també autèntiques salvatjades els bous capllaçats i embolats?

Unknown ha dit...

Si no explícitament, podem incloure dins de les crítiques els espectacles amb bous. Com a mínim a casa nostra caldria un debat asserenat sobre el tema però, entre l'oportunisme polític i el tarannà poc dialogant d'alguns sembla impossible que mai es parli del tema.