dijous, 11 de desembre del 2008

Més sobre la geolocalització a Blogger

Sembla que els de Google van activar primer la geolocalització de les entrades dels blocs que no pas ho van anunciar. Ja podeu llegir la notícia al bloc de Blogger in Draft. Si utilitzeu Blogger in Draft en comptes de Blogger (no hi ha diferències en el resultat final al bloc), veureu aquesta nova funcionalitat quan creeu o editeu entrades.

Segons expliquen, les etiquetes de geolocalització també s'insereixen al canal RSS del bloc. Les etiquetes de geolocalització no es poden eliminar d'una entrada un cop s'ha desat aquesta. Això implica que si us equivoqueu heu de copiar el contingut de l'entrada en una altra de nova.

És més, en aquesta notícia la gent de Google explica com fer que aquestes noves funcionalitats de Blogger es vegin en les plantilles personalitzades, com la que hi ha en aquest bloc. Només cal anar a Format > Modifica l'HTML i fer clic sobre Tornar a la configuració predeterminada de les plantilles de widgets. No us modificarà l'aspecte del bloc excepte que si heu activat l'opció de puntuar les entrades o la geolocalització, per exemple, ja seran visibles, sense que hagueu d'editar el codi font de la vostra plantilla.

Creative Commons License