divendres, 13 d’octubre del 2006

Els DVD de la vergonya

Un partit polític fa tres anys governava a la Generalitat i era criticat per mal govern. Entre altres coses, va donar suport al transvasament de l'Ebre i va recolzar-se amb el PP de la majoria absoluta de José Maria Aznar per governar. Aquest partit polític aleshores va ser rellevat del govern per una nova majoria, el tripartit. El tripartit va nèixer, des del primer dia, amb la marca de divisió, per la seva naturalesa d'esquerres, per la seva inexperiència en el govern, i perquè els perdedors van iniciar una legislatura de repetició de missatges negatius, d'aquells que esdevenen veritat, als quals el tripartit no va saber fer front.

Durant la legislatura s'ha vist com CiU ha fet com si durant els seus anys de govern hagués estat tot un camí de roses, sense errors ni problemes. En tres anys han vist més errors que els comesos per ells en 23. En tres anys fins i tot ens han volgut donar entendre que potser eren més antitransvasistes que els altres. En aquesta legislatura, a més, ens han ensenyat com primer diuen una cosa i després en fan una altra, amb l'Estatut, per si no recordàvem com van fer el mateix amb el PHN a Madrid.

Ara, arriben les eleccions i amb un milió de DVD que hauran costat una burrada de diners, volen fer mala publicitat al tripartit. Com em va dir un amic l'altre dia, el tripartit ha tingut el problema d'haver estat mal comercials amb la seva tasca de govern. L'oposició ha tingut la gràcia de ser tot el contrari. I ara queda veure si la gent té memòria o cau en la campanya vergonyosa que ha començat.