dissabte, 16 de gener del 2010

Una mina on va haver l'incendi d'Horta

Avui he llegit una notícia a través de la llista ebrencs, publicada a La Vanguardia, on es diu que en el lloc on es va produir l'incendi d'Horta el passat estiu, el departament de Medi Ambient ha concedit el permís per a una explotació minera. Sembla que la indignació és important perquè, segons hem pogut llegir els darrers dies, i segons es veu en els comentaris, fa sospitar de la intencionalitat de l'incendi per a interessos que podrien tenir relació amb la mina. És important que s'aclareixi aquesta polèmica perquè no fa més que augmentar el descrèdit que té ja el conseller de Medi Ambient i el govern català en general.

No sé si el conseller hauria d'haver dimitit ja o no. De fet, el conseller hauria d'haver dimitit quen ens va dir mil coses sobre el transvasament del Segre i de l'Ebre, i a punt vam estar de veure'ls materialitzats. D'esquerres i ecologistes de debò... S'han guanyat passar a l'oposició, sense dubte.


Creative Commons License + GNU FDL

1 comentari:

Brian ha dit...

desgracies i accidents passen, segur que alguna cosa es podria haver fet millor, i alguna cosa pitjor, pero jo crec qu si, que hauria d'haver dimissions - no es poden dir mentires al Parlament i "no passa res".