dimarts, 10 de maig del 2011

#Amposta Obres al carrer #ebremunicipals2011

Amposta: Av. Santa Bàrbara, lateralL'altre dia utilitzava aquesta mateixa imatge per parlar dels senyals verticals circumstancials a les ciutats. Avui però, parlo d'aquest concret. Fa un parell de setmanes la zona de les Cases Barates era objectiu d'obres de millora de carrers, amb el nou asfaltat d'aquests. Així ho indicaven els senyals com el de la foto, al lateral de l'Av. Santa Bàrbara. Ara bé, aquests senyals es van treure i del carrer Governador Sol cap amunt es van quedar sense asfaltar.

En canvi, el carrer Corsini, on no hi havia els senyals, aquest cap de setmana ja estava aixecat per asfaltar-lo, cosa que crec que ja s'ha fet.

Organització senyors, organització, que semblarà que es prioritzen els carrers cèntrics per allò de quedar bé davant l'electorat.

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser s'esfalten primer els carrers amb més circulació, no és més llògic?

Unknown ha dit...

Si has llegit bé, els carrers que s'han quedat per fer ja s'havien senyalitzat per asfaltar-se. Canvi de pensament? Mala planificació?

Seguint la teva lògica, l'Av. Generalitat hauria d'arreglar-se d'una vegada, ja que s'utilitza com via de circumval·lació.