dilluns, 9 de maig del 2011

Registre de baixes laborals #municipals2011

Duran (CiU) ha proposat que es creï un registre públic de baixes laborals, per tal que un empresari pugui consultar quantes baixes ha tingut una persona durant la seva vida laboral, en quins llocs ha treballat, etc. Segons ell, així se sabrà qui ha anat més de festa del compte. El problema és que es posa al mateix sac qui no va a treballar per un motiu justificat de qui no. A més, entra en conflicte, penso, en dades que s'haurien de considerar personals, privades, com són les dades de la vida laboral d'una persona.

Em pregunto si Duran també estaria d'acord a publicar els sous complets de tots els càrrecs electes, el seu nivell de riquesa quan van començar en política i l'actual.

He tingut molt poques baixes laborals en els anys que porto treballant però, igualment m'emprenya aquest populisme i aquestes propostes que etiqueten de forma tan negativa el conjunt dels treballadors que agafen baixes. És semblant a quan l'anterior conseller d'Ensenyament parlava fent bona la crítica als metres i professors per tenir massa vacances.

Creative Commons License + GNU FDL