dimarts, 14 de juliol del 2009

Algú pensa revisar els senyals?

És repetitiva la queixa, és cert, i em disculpo per endavant. Després d'unes obres que han fet dues passades al ferm de l'eix de l'Ebre entre Amposta i Tortosa, allargant-les durant un tram ampli durant temps, sembla que en gran part ja han acabat. Sembla, encara que continuen convivint senyals verticals d'obres amb senyals habituals no tapats. Continua havent un senyal de final d'obres a l'alçada de la Torre de la Carrova, en sentit Tortosa, aïllat del món, un una seqüència de senyals de reducció de velocitat i de perill en el mateix lloc, aproximadament, en sentit Amposta. Just en aquest tram, fa molt temps que no es veu cap operari fent cap acció. De fet, els darrers dies es veu poc moviment a la via.

Per tant, la pregunta és si algun responsable de carreteres es dignarà a fer el tram Amposta-Tortosa i comprovar la discutible senyalització i, farà que es tapin o que es treguin els senyals que sigui necessari i no contribuir a crear confusió? Confusió perquè, si bé és cert que els senyals tenen una prioritat predefinida, com menys contradiccions ens trobem a la via, millor per a la seguretat de tots plegats.

Creative Commons License + GNU FDL

1 comentari:

krusty ha dit...

Precisament este matí tornaven a haver operaris a la via prop de la Carroba (q no sé mai si s'escriu en "B" o en "V"!! xq a cada puesto està d'una manera).