dijous, 23 de febrer del 2006

23-F

Avui fa 25 anys del cop d'estat del 23-F. El seu cap més visible va ser l'ex-militar Antonio Tejero. Jo d'aquell dia en recordo poques coses, perquè tenia 7 anys. Recordo més unes cançons que es van fer posteriorment sobre els fets en to d'humor que no pas el dia concret en què van passar. Malauradament algunes coses que crispen l'opinió pública i la política espanyola avui dia aleshores també ho feien. Potser llavors era més normal, fent relativament poc que s'havia sortit de la dictadura. Però, ara, que encara es parli de catastrofismes com el desmembrament d'Espanya, de la balcanització, etc., és l'estratègia de la por i de l'odi.

2 comentaris:

Jordi Arrufat ha dit...

Hola!
Me n'alegro de veure que hi ha gent que escriu blocs des de les Terres de l'Ebre tot i que, al igual que he comentat este matí des del bloc de Gustau Moreno, em sorprèn que hi hagi tan poca gent que deixi comentaris.
He trobat el teu bloc "saltant" des del bloc de Manel Zaera.
En tot cas, tot i que no ens coneixem, estàs convidat a donar un cop d'ull al meu bloc, centrat en el nord d'Àfrica d'avui en dia des d'una visió catalana i ebrenca.

catalankabyl.blogspot.com

Aviso, és força políticament incorrecte, i més amb els temps que corren.

Jordi Al Turtusi

Jordi Arrufat ha dit...

Perdó, he dit que he trobat el teu bloc des del de Manel Zaera, però volia dir "Gustau Moreno"....