dijous, 7 de juny del 2007

CiU i PP governaran a la Diputació de Tarragona

No sóc el primer a recordar que CiU va dir que no pactaria amb el PP a les passades eleccions al Parlament de Catalunya. Suposo que aquella promesa, presentada al notari, només tenia validesa per a les eleccions catalanes i no de cara a les municipals. Sinó, no podria explicar-se que ara s'hagin ajuntat per governar la Diputació de Tarragona. Recordo que durant la campanya electoral es van veure fulls anònims per algunes ciutats, difonent el missatge que ERC, ICV i PSC, volien arribar al govern per tal d'embutxacar-se diners. No sé si ara faria gràcia a alguns que es digués el mateix d'aquest acord. Potser diners no però, que aquest acord servirà perquè CiU es preparari el camí per guanyar les eleccions municipals de 2011 a la ciutat de Tarragona no és gens estrany.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si els d'E ens escupiu a la cara, i intenteu destruïr convergència, em sembla molt bé que es pacti amb el PP.
Algun dia els esquerranosos sociates regionalistes de segona, pagareu molt cara la vostra traïció a catalunya. Passarem comptes, i les pagareu una per una.

Unknown ha dit...

És difícil fer entendre que l'opinió en aquest bloc és personal? És també difícil entendre que no sóc afiliat al PSC i que he anat en una llista com independent? És més, és difícil entendre que a les eleccions catalanes i espanyoles jo pugui no votar PSC-PSOE? Suposo que sí. Si tens un problema amb el PSC et dirigeixes a un membre del partit o als que fan els pactes. A mi no em preguntis sobre estratègies que puc no compartir i que no he elaborat.