dimarts, 26 de juny del 2007

Roda de premsa de la PDE sobre el PSPV

Web de la Plataforma per a la Defensa de l'EbreLa Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) ha convocat una roda de premsa per parlar de l'oferiment de suport per part del Partit Socialista del País Valencià (PSPV) al PP, referent a la demanda d'aigua de l'Ebre. Concretament, en una notícia a Panorama actual, Joan Ignasi Pla (PSPV) li ofereix al president de la Generalitat Valenciana consens per reivindicar un transvasament de l'Ebre raonable.

Crec que els socialistes catalans i ebrencs estan trigant per pronunciar-se clarament sobre les postures transvasistes dels seus companys del sud. Perquè per molt que el PSOE sigui un partit amb gran varietat de formes de pensar, hi ha unes línies bàsiques que s'han de suposar compartides per tothom. Un partit que s'anomena d'esquerres ha de tenir molt clares aquestes coses. I al País Valencià i a Múrcia els socialistes han demostrat molts cops pensar si fa no fa, com els del PP.

Per cert, la roda de premsa és dimecres 27 de juny, a les 17:30h, al local de la PDE, al carrer d'Enric d'Ossó de Tortosa.