dijous, 16 d’agost del 2007

Autovia de l'Aragó

Ahir una de les notícies que em va cridar l'atenció va ser la que comentava que Joan Sabanza, alcalde de Móra la Nova, vol l'autovia de l'Aragó fins Reus. I no només això, sinó que qualificava de secundària l'opció de desdoblar-la entre Gandesa i Tortosa -pensava que havia de ser fins Alcanar- és secundària. Fent memòria, els Ebrediputats fa un temps que van demanar que es fes JA el desdoblament de l'eix de l'Ebre. Sé que la notícia d'ahir es pot interpretar de vàries formes però, igual que ho dic amb les crítiques toves per part d'alguns a qui governa ara, em puc imaginar la reacció d'alguns si aquestes declaracions les hagués fet un alcalde socialista, d'Esquerra o d'un altre color polític que no fos CiU.

1 comentari:

Robert Bellaubí ha dit...

Cada un demana el que li toca, uns demananen el desdoblament de la 420, altres els de l'Eix de l'Ebre, i altres el de la 340. ÉS normal i legítim que cada un demane per a ell, i per a beneficiar la seva zona, i aquí és on entra el govenr, que ha de treballar i coordinar-ho tot. És la seva feina escoltar les demandes de les diverses parts del territori, i sobretot ha d'actuar, perquè els aragonesos i els valencians no s'estan parats, mentres aquí ens mirem el melic.
Per cert, Ebrediputats també ha demanat el desdoblament de la 420, i fins i tot va remetre una proposta de ressolucó al Parlament sobre aquest tema: http://ebrediputats.blogspot.com/2007/02/proposta-de-resoluci-sobre-leix-de.html