divendres, 10 d’agost del 2007

Nova senyalització horitzontal

Abans d'ahir escrivia sobre els canvis de senyalització a l'Av. Josep Tarradellas. La primera foto que acompanya aquesta entrada mostra com estava ahir la nova senyalització a l'alçada amb el carrer Itàlia. La gran cruïlla que hi ha ara tindrà una zona enmig, semicircular, per on no es podrà passar, quedant dos sentits de marxa ben delimtitats.
També comentava abans d'ahir que tot i haver pintat zebrejat per evitar que els cotxes aparquin a les cantonades d'aquest carrer, ja sabem que la gent respecta poc aquesta prohibició.
I ahir mateix vaig poder comprovar i copsar una mostra sobre això. Primer us poso una foto, on es pot veure un cotxe aprofitant un aparcament on ja no n'hi ha cap (foto de la dreta), i després us poso un altre cotxe aparcat damunt del pas de zebra (foto de l'esquerra), el qual a la vegada està marcat amb un zebrejat groc. Sembla que hi ha gent que té tanta pressa i tanta necessitat d'aparcar prop d'on va, que ha d'aparcar on sigui, encara que donant una mica més de volta trobi aparcament en zona correcta. I lo més bo de tot és que sovint qui actua així ho fa per sistema i sempre se'n surt sense problemes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hauriem de fer un bloc de denuncia de casos com aquests, amb fotos i videos dels cotxes, i a poder ser, que es veigues la matricula a vore si aixi almenys, com aquells que acaben pagant els deutes quan els visita el cobrador del frag, els comença a caure la cara de vergonya i tots vivim una mica millor