diumenge, 10 de maig del 2009

Cous-cous a la nostra manera

Cous-cousAvui ens hem fet un cous-cous, tot sigui dit, al nostre gust. Com podeu veure a la imatge adjunta, hem fet un cous-cous amb carn de vedella, a mode d'estofat. D'una banda, en una olla a pressió es fa primer una mica de sofregit amb ceba, tomàquet i alls tendres, després es tiren uns xampinyons quan el sofregit està daurat. Quan els xampinyons s'han daurat una mica més s'afegeixen els trossos de vedella, sal, ras-el-hanut i es cobreixen d'aigua. Es tanca l'olla a pressió i es posa al 2 durant 20 minuts.

D'altra banda es posa aigua amb sal a bullir. Es prepara el cous-cous, mig o tres quarts de got per a dues persones -perquè després guanya molt volum-. Quan l'aigua bull se li tira al cous-cous i s'espera que l'absorveixi. Només quedarà tirar-li una mica d'oli posteriorment.

El pas final és posar sobre el cous-cous la vedella i el seu acompanyament un cop estigui feta.

Creative Commons License + GNU FDL