dilluns, 4 de maig del 2009

Expoebre 2009

Aquest pont vam anar a l'Expoebre. S'ha notat la crisi, o aquesta és la impressió. El pavelló firal tenia gran part de la seva superfície central ocupada amb estands d'organismes oficials. A Amposta, a la passada Fira també vam poder observar la considerable superfície que ocupaven diferents administracions. Em va cridar l'atenció la presència de varis -vaig comptar-ne tres- estands amb sillons de relax. No vaig veure cap expositor del món del moble. Quant a la resta, una fira com una altra -no és un comentari ni bo, ni dolent, és una observació-.

A l'exterior, quasi mitja hora abans de tancar portes, alguns concessionaris de cotxes havien plegat. La zona de parades, fora ja del recinte de pagament, el lloc amb més afluència de públic. Val a dir que l'indret on hi ha col·locades les parades em sembla molt encertat.

La fira Expoebre evidencia el problema de l'accés. Aparcaments saturats, circulació lenta de vehicles, mostren com el recinte firal es troba en un lloc mal comunicat. Es fa evident la necessitat d'un altre pont sobre l'Ebre. Ara bé, cal reconèixer que la guàrdia urbana de Tortosa va estar fent una molt bona feina -com ja hem pogut comprovar en altres ocasions-, amb una presència nombrosa als carrers que arriben i surten del recinte firal, distribuint el trànsit rodat i de vianants.

Creative Commons License + GNU FDL