diumenge, 21 de gener del 2007

Arròs Montsià o Arroz Montsiá

Aquesta foto, una mica de lluny, és de l'aspecte que des de fa poc presenten els silos de la Càmara Arrossera del Montsià. Han aprofitat per posar-hi un cartell publicitari gegant de l'arròs Montsià. Ara bé, si hi passeu podreu comprovar com tot el text del cartell es troba escrit en castellà. És més, el nom de l'arròs podríeu pensar, si mireu el logotip, que està escrit en castellà. Val a dir que podríeu pensar també que està en català perquè l'accent no s'endevina cap a quin costat està realment.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Ampostí! Et voldria donar resposta al comentari que fas de la publicitat de la camara arrossera del Montsià.
Per sort, el nostre arròs és comercialitza no només a Catalunya on tothom el coneix i sap que és dels millors sino també a Espanya on comença tenir un renom per la seva qualitat.
Si et fixes la camara comercialitza l'arròs Montsià extra en català i també en castellà, encara que alhora de fer la publicitat que tots sabem que és costosa, ho fa en un sol disseny.
Salutacions.

Unknown ha dit...

Hola,

Aquesta entrada és del 2007. Per si l'argument pogués ser la crisi, aleshores no valia. Però, de tota manera, aquest argument és el mateix que en altres llocs de Catalunya es dóna per no retolar en català. Ho sento, no el comparteixo.