dimecres, 3 de gener del 2007

Canvis a Tortosa i a Alcanar

Avui LA MARFANTA ens deia que Sisco Lahosa no es presentarà a les properes municipals amb ICV a Tortosa. D'altra banda Canareus ens deia que Baptiste Beltran encapçalarà una llista conjunta de CiU i APAL a Alcanar.

El cas de Sisco Lahosa a Tortosa és un cas que m'ha decebut, no sent jo tortosí. ICV a Tortosa ha donat la sensació durant tota la legislatura de donar suport al govern, malgrat anar en contra dels seus principis ideològics. Només cal esmentar dos casos: el Coll de l'Alba i el golf de Vinallop. No sé si el canvi serà cap a una línia més purista, per allò de ser ecologistes de debò, o si serà una llista encara més condescendent amb els socialistes. Aquesta notícia sobre Sisco Lahosa m'ha fet recordar que a Amposta encara no se sap oficialment com té les coses ICV.

Quant a Alcanar, ja fa temps que penso que APAL està molt en la línia convergent. Evidentment no sóc canareu i són només impressions que tinc a partir de la premsa. És curiós però, que un altre ex-comunista acabarà col·laborant amb una formació qualificada de dreta o de centre-dreta. Com canviem les persones.