dissabte, 29 de setembre del 2007

Presentació del projecte SELF

El proper dissabte 6 d'octubre a la trobada presencial de la UOC es presenta el projecte SELF (Science, Education and Learning in Freedom), en el qual vaig col·laborar a finals de l'any passat. Us passo el text de la invitació pública.

Benvolguts/des,

Com alguns de vosaltres ja sabeu, la UOC és un dels membres de consorci internacional que s'ha creat per al desenvolupament de la plataforma Science, Education and Learning in Freedom (SELF), projecte finançat dintre del VIè Programa Marc de Recerca i Desenvolupament de la Comissió Europea:

http://www.selfproject.eu

SELF és un projecte internacional que ha desenvolupat una plataforma per a la creació i compartició cooperativa de materials educatius i de formació continuada amb atenció especial al programari lliure i els estàndards oberts.

El passat 5 de setembre es van realitzar diversos actes de llançament en què es presentava la primera versió pública de la plataforma, accessible des de la URL següent:

http://beta.selfplatform.eu

Dintre dels actes programats a la trobada presencial de la UOC del proper 6 d'octubre al Campus de la UAB a Bellaterra, en Wouter Tebbens, coordinador del projecte SELF, i en David Megías, director de programa del Màster en programari lliure de la UOC, faran una presentació del projecte SELF i de la plataforma. La presentació començarà a les 11 a l'aula 112 de la Facultat de Lletres. Podeu consultar més informació sobre la trobada presencial i la presentació de SELF a les URL següents:

http://cv.uoc.edu/UOC/a/club_uoc/trobades/octubre2007/
http://cv.uoc.edu/UOC/a/club_uoc/trobades/octubre2007/act_informatica.html

Aquest acte és obert al públic en general i ens complauria comptar amb la vostra presència.

Cordialment,

David Megías
Director de programa del Màster de programari lliure
Universitat Oberta de Catalunya