divendres, 30 de gener del 2009

Els horaris de les estacions de tren

La foto adjunta és el nou horari de l'estació de tren de l'Aldea, sobre el qual vaig parlar en aquest bloc a finals d'octubre de l'any passat. Avui La Veu de l'Ebre publica en portada una imatge de l'estació de tren de Tortosa buida, perquè tanca dues hores abans que fins ara, deixant sense servei els usuaris dels trens que passen després de tancar.

Una nova mala notícia per als usuaris de ferrocarril. No recordo però -demano perdó si m'equivoco-, una portada semblant quan això va passar a l'Aldea, avui dia l'estació principal de les Terres de l'Ebre, en una zona aïllada del nucli urbà, on després de quedar tancada l'estació a la nit, encara passen 4 trens. Si dins de Tortosa ja és incòmode i genera sensació d'inseguretat esperar-se a les andanes, a l'Aldea això no és menys incòmode i es ve patint des de l'octubre.

Creative Commons License

1 comentari:

Jordi Roig i Valldepérez ha dit...

Ja tens raó ja! L'altre dijous vaig anar a buscar a una amiga que venia en l'últim tren de Barcelona i estava tot tancat. Sort que no era l'únic que patia fred a l'andana esperant el tren.

Aquesta situació s'anirà repetint amb tots els àmbits, és a dir, reducció de personal = menys serveis!!!