dilluns, 19 de gener del 2009

L'estació de l'Aldea, Renfe

Estació de l'AldeaEl mes de novembre comentava al bloc que l'estació de l'Aldea tanca al públic a les 21:50h, deixant sense accés a les dependències a viatgers i persones que els esperen dels 4 trens que passen per l'estació més tard d'aquesta hora. Divendres vaig anar a esperar l'arribada del tren que ve de Barcelona a les 20h, i vaig veure que la taquilla estava tancada per vaga. Em van fer gràcia les recomanacions en un paper posat a la taquilla. Pensant potser que tothom qui viatja veurà aquell paper, anuncien la vaga i recomanen comprar els bitllets fora de l'horari de vaga o en les màquines expenedores. Renfe hauria de tenir en compte que algunes estacions, com la de l'Aldea, no tenen màquines expenedores. De fet, l'única màquina expenedora que hi havia cada dos per tres estava fora de servei.

Per informar no serà. La taquilla està plena de cartells informatius. Un d'ells sobre un tema que no és nou però, no per això no deixa de ser indignant. Els trens de mitja distància no admeten pagament amb targeta. Mentrestant, els de llarga distància sí que l'admeten i, els trens de la xarxa de rodalies de Barcelona també. Que ens expliquin per què no unifiquen criteris i permeten les targetes a tot arreu.

Avui he anat a l'estació i he anat un moment al bar per demanar una aigua. Allí estaven dos vigilants fent-se el cafè i fumant. Vigilant. Un bar d'estació, petit, amb un ambient carregat en alguns moments pel fum del tabac, sense tenir en compte que havent espais a l'aire lliure per fumar, impedeix que algunes persones hi entrin per fer un cafè -per dir alguna cosa- mentres esperen el tren o algun viatger.

Creative Commons License