dimecres, 31 d’octubre del 2007

11-M, dia D

Arriba el dia de la sentència del judici dels atemptats de l'onze de març de 2004 a Madrid (11-M). Durant aquests quatre anys el PP i mitjans de comunicació afins s'han encarregat de fer un judici paral·lel i des sembrar el dubte sobre si darrera dels atemptats hi havia algun altre grup terrorista que el que està sent jutjat. Ara que arriba la sentència el PP vol fer-nos creure que allò que hem vist, llegit i escoltat durant aquest temps realment era una altra cosa. Però, hi ha hemeroteques, hi ha una xarxa que des de fa temps indexa continguts per poder ser cercats. I és molt fàcil cercar declaracions dels dirigents del PP sobre l'autoria dels atemptats.

Podem començar per veure el video de Telemadrid, televisió pública sota un govern del PP, sobre les ombres de l'11-M. Libertad Digital té un bloc sobre els atemptats, quin autor és Luis del Pino, autor dels llibres 11-M Golpe de Regimen i Las mentiras del 11-M. Un video de Libertad Digital TV amb una entrevista a Luis del Pino. Un dels elements més discutits, la motxilla de Vallecas. Zaplana, al Congrés dels Diputats, parlant de la teoria de la conspiració. La fundació FAES té encara al seu web el video de l'any 2005 Tras la masacre, un dels videos ideològics sobre l'11-M de la font d'on beu el PP.

Si tinguéssim temps no pararíem de trobar declaracions de dirigents del PP i continguts de mitjans afins sembrant el dubte de qui va fer els atemptats, de si el govern del PSOE podia haver conspirat o deixat que algú conspirés, etc. I ara ens volen fer oblidar tot això. Si poguessin reescriurien la història, com al 1984 d'Orwell.

El web Los Genoveses té un apartat destinat a l'11-M. Una de les darreres coses publicades fa referència a la negació d'Acebes de la teoria de la conspiració.